... у Львові.. У неділю 22 грудня у Домініканському Соборі галаконцерт о 17:00 за участю Вірменського хору "Сагмоc", ансамблю фолькової музики "Бурдон", ансамблів старовинної музики "Ground Folk" (Львів), "Universalia In Re" (Нижній Новгород), відкриває концерт дитячий ансамбль старовинної музики Frottola.
Не сподівався.. Дуже мені сподобалось, і жалкую що пропустив виступи в будні дні бувши тільки у неділю.. Шкода що не послухав Universalia In Re котрі вже поіхали до того часу.. У соборі з його акустикою й атмосферою звучало все просто вражаючи (якщо й були якісь "лажі" - їх ніхто й не помітив), єдине що довелось спочатку перетерпіти нудну лекцію Люду було досить багато, навіть у проходах стояли, так що поціновувачі такого мистецтва є і хлопці мають для кого працювати.. Хотілось би, щоб такі заходи відбувалися частіше.. Дуже сподіваюсь, що наступного разу буде більше учасників, і що цей проект не загнеться, бо він потрібен..
А мне очень понравилось, хотя я тоже, к сожалению была только на одном из концертов - - мне почему то везёт с теми, которые проходят в костёле св.Лазаря Скандинавская музыка провела на меня неизгладимое впечатление. Народу было много, некоторые стояли в проходах. Я лично считаю, что Львов до такой степени своеобразный город, что такие фестивали и мероприятия должы тут чуть ли не каждую неделю проходить
Из всего этого великолепия по объективным причинам я смогла попасть только на первый концерт - в Армянском соборе, благодаря Иве с Трором
Зато пару дней назад довелось мне слышать живое выступление киевского ансамбля ударных инструментов "Арс Нова". Народ, увидите где это название на афише - платите за билеты не раздумывая! Оно того стоит
- Видишь суслика? И я не вижу... А он где-то есть!