На даний момент все впираєтья у п. Дзюнько - голову відділу "по боротьбі з молоддю" при міськраді. З ним треба домовитися про час та місце проведення турніру. Але цього пана вічно нема на робочому місці. Антон вже проторив, певно, широченьку доріжку до Ратуші Якщо цей момент буде вирішено позитивно, то далі проблем не буде. Правила є, народ готується. Орієнтовне число - 6 жовтня - поки що не змінено, хоча можливе перенесення дати проведення тижнем пізніше (це якщо виникнуть якісь непорозуміння). Зауважу, що 29 вересня в Хмельницькому святкують День Міста, при цьому виступатимуть з показовими боями наші друзі з клубу "Воїн". А у Львові одночасно відбудеться дійство під назвою "Рокотека" - тож доведеться вибирати..
« Последнее редактирование: 01-01-1970, 03:00:00 от 1035752400 »
- Видишь суслика? И я не вижу... А он где-то есть!
2 Julia: Ну то вирішено! Поп’ю з вами пива й подеру горло/момахаю хайром на Рокотеці 2 Трор: Та ти гониш! Я ж ображусь, якщо ти зі мною пива не поп’єш!
поки в мене не було інета...тут скільки всякої інфи накопилося
Броситься тенью Вслед за бессмертьем, Перейти реку. Почувствовав ветер, Оставив позади лишь дым... Отбросив прочь сомненья Течёт кровь из вен багровея Гуляет смерть По туманным полям[/color]
Это Lance Leader Thorn. Я про Рыкотеку и все такое вы комрады где хотите это проводить??? И про погоду... Для тренировок нужно место довольно срочно а то мы конечно герои каих поискать но знаете ли мокрый герой это как то не очень КРАСИВО!!!! Вы ведь сами настаиваете на красоте а не на действенности... Правда мне по болту могу и по лужам попрыгать.....
Броситься тенью Вслед за бессмертьем, Перейти реку. Почувствовав ветер, Оставив позади лишь дым... Отбросив прочь сомненья Течёт кровь из вен багровея Гуляет смерть По туманным полям[/color]
Спешу сообщить Трору и Иве, что вы меня засунули в тот поезд и я доехал нормально.. там было довольно холодно так что я по дороге заодно и пришел в себя А что там с Рокотекой-то, была она или как?